Du er her: Forside  / Om VAB

Vojens Andels-Boligforening

har 670 lejemål fordelt på 26 afdelinger. Boligernes størrelse varierer fra 29 -128 kvadratmeter. Så alle, både unge, familier og ældre, kan finde en passende bolig i andelsboligforeningen. Alt er opført som tæt/lav bebyggelse. Ingen bor højere end 2. sal.

Medlemsskab 

Enhver, der er fyldt 15 år, kan optages som medlem af boligforeningen. Et medlemskab koster 100 kr. Herudover koster det 100 kr. om året at bevare sin plads på ventelisten. Administrationen udsender et nyt girokort, når perioden nærmer sig udløb. 

Der er flere års ventetid på en bolig, så det er en god idé at melde sig ind i god tid. Jo før du bliver medlem, jo større chance har du for at få den bolig, du helst vil have.

Tildeling af ledige boliger 

Ledige boliger tilbydes efter ventelisten for "aktivt boligsøgende", og både de, der allerede bor i boligforeningen, og de der ikke allerede bor hos os, skal stå på denne venteliste for at komme i betragtning. Det koster 225 kr. om året at stå opført på ventelisten som aktivt søgende. Administrationen udsender et nyt girokort, når perioden nærmer sig udløb. 

Det er muligt at melde sig ind i boligforeningen her på hjemmesiden, samt at tilmelde sig ventelisten.

Både bestyrelsen og administrationen arbejder for, at Vojens Andels-Boligforening skal være et godt sted at bo, og at afdelingerne fungerer optimalt.