Medlemskab

Enhver, der er fyldt 15 år, kan optages som medlem af Vojens Andels-Boligforening. Et medlemskab koster 100 kr. Derudover koster det 100 kr. om året at bevare din anciennitet (en form for passivt medlemskab, hvor du beholder din plads i rækken, men ikke aktivt søger bolig). Der er flere års ventetid på en bolig, så det er en god idé at melde sig ind i god tid. Jo før du bliver medlem, jo større chance har du for at få den bolig, du helst vil have.

Aktivt søgende 

Ledige boliger tilbydes aktivt søgende efter anciennitet. Og uanset om du bor i boligforeningen eller ej, så skal du være aktivt søgende for at komme i betragtning. Det koster pt 125 kr. om året at stå opført på ventelisten som aktivt søgende. Administrationen udsender et nyt girokort, når perioden nærmer sig udløb.

Hvor er du interesseret i at komme til at bo?

Når vi har registreret din indmelding/betaling, modtager du et login via e-mail. Nu skal du vælge, hvor du kunne være interesseret i at bo. Du skal logge ind øverst til højre på forsiden. Gå herpå ind i menupunktet "Boliger", find de boliger du er interesseret i, og vælg "tilføj".

 

Navn
C/O
Adresse
Postnr. og by
E-mail
Fødselsdato (DDMMÅÅ)
Telefon
Mobil
Navn på samlever
Antal voksne
Antal børn
MedlemskabAktiv (DKK 225,-)
Passiv (DKK 100,-)